ONLINE PRIVE- OF GROEPSBIJLES ?

Soms zijn de lessen op school helaas niet voldoende voor je. Geen punt. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent. Soms sluit de manier van lesgeven van je docent niet aan op de manier waarop jij het fijnst leert. Ook hier is een oplossing voor! Ik bied je graag bijles in de volgende vakken op HAVO en (V)MBO niveau. Dan ben je tijdens de lessen weer helemaal bij of ben je optimaal voorbereid op een toets of je examen.

MARKETING
Wil je inspirerende les over bijv. marketingdoel-groepen of doelstellingen, segmentatie, desk- en fieldresearch, marketinginstrumenten en -mix, B2C, B2B, concurrentie, afnemers, producten, prijzen, distributie, promotie of positioneren etc?Of wil je hulp bij het uitvoeren van markt-onderzoek of het schrijven van een modern en innovatief en concurrerend marketingplan?

ONDERNEMERSCHAP
Wil je hulp bij het schrijven van een ijzersterk ondernemersplan? Of wil je heldere uitleg over productontwikkeling, marktonderzoek, concurrentie-analyse, marketing, communicatie, financiën, kostprijs- of winstberekening, juridische zaken of auteurs- en beeldrecht etc? 

ECONOMIE
Heb je behoefte aan heldere uitleg over onderwerpen uit de algemene of bedrijfseconomie. Denk aan marktsectoren, wereldeconomie, werkgelegenheid en werkloosheid maar ook concurrentie, winst- en verliesberekening, inkomstenbelasting. Of wil je mijn hulp bij verschillende allerlei (lastige) berekeningen?

REKENVAARDIGHEID
Een goede rekenvaardigheid komt je als persoon en als professional echt ten goede! Maar soms is het reguliere rekenonderwijs op school helaas niet voldoende voor je. Daarom geef ik je graag les en uitleg in rekenvaardigheid op 1F, 2F of 3F niveau. Als bijles naast je reguliere lessen of als training voor het centraal examen 2F/3F.

MIJN WERKWIJZE
De eerste afspraak is altijd een vrijblijvende kennismaking. Op dat moment ontdekken we of er een wederzijdse klik is. Deze is nodig voor een optimale manier van leren. Ik analyseer je leerstijl en vraag naar je interesses. Als we van start gaan stel ik het lesplan op en houd ik de planning voor je bij. Vervolgens stem ik mijn uitleg af op jouw leerstijl en je interesses. Uitleg die dichtbij je blijft, beklijft.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De bijles plannen we op weekavonden tussen 19.00 en 22.00 u of op zaterdag of zondag tussen 10.00 en 14.00 u. De aanschaf van de lesmethode (door mij) en de reiskosten v.v. zijn bij het tarief inbegrepen. Als je vragen hebt over de lesstof, kan je me altijd mailen of appen. Ik reageer dan zo snel mogelijk.